• + 31 (0)314 - 34 08 56
  • info@perslucht-techniek.nl

Pouwer en Lochmans compressoren

Ons paradepaardje uit en vóór de Achterhoek!

 

Voor iedereen die een nieuwe en betaalbare A-kwaliteit schroef-, zuigercompressor of persluchtkoeldroger zoekt hebben wij het merk Pouwer en Lochmans Compressoren gelanceerd. Pouwer en Lochmans staat voor Robuust, Stoer, Betrouwbaar en Duurzaam.

De Pouwer en Lochmans Compressoren en persluchtdrogers worden door ons samengesteld uit enkel A-kwaliteit onderdelen. De door ons gewenste configuratie wordt vervolgens Limited en speciaal voor ons in Duitsland en Italië geproduceerd.
Doordat wij geen enkele concessie doen op het gebied van betrouwbaarheid krijg je de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

Onze Pouwer en Lochmans olie-geïnjecteerde schroefcompressoren zijn verkrijgbaar in de range van 2.2 tot 500 kW en zijn ontworpen om 24/7 de allerbeste perslucht te maken voor de moderne werkomgeving. Deze compressoren zijn extreem efficiënt, energiezuinig, geluidsarm en betrouwbaar.

De Pouwer en Lochmans zuigercompressoren zijn uitgerust met de alom bekende Chinook pomp. Deze pomp heeft zichzelf in de laatste decennia ruimschoots bewezen door zijn robuuste uitvoering welke ervoor zorgt dat deze machines betrouwbaar en uitermate efficiënt zijn.
Pouwer en Lochmans zuigercompressoren leveren zeer goede prestaties in de meest extreme omgevingen.

Dus … SNEL … naar de Pouwer en Lochmans site !